Twitter oldalak, Twitter érdekességek

Twitter oldalak, Twitter érdekességek

 

A Twitter egy népszerű közösségi média platform, ahol rövideket, tweeteket lehet megosztani. Itt van néhány érdekes Twitter oldal és információ, amit érdemes követni:

  1. @Twitter: A hivatalos Twitter fiók, ahol frissítéseket, újdonságokat és tippeket találhatsz a platformmal kapcsolatban.

  2. @NASA: Az amerikai űrkutatási ügynökség hivatalos Twitter fiókja. Itt híreket, csodálatos űrfotókat és találhatsz a világegyetemről.

  3. @NatGeo: A National Geographic hivatalos Twitter fiókja. Csodálatos természetfotók, tudományos felfedezések és természeti jelenségekkel kapcsolatos tartalmak találhatók itt.

  4. @historyinmoment: Egy Twitter oldal, amely különleges történelmi pillanatokról és eseményekről posztol képeket és megjelenítést.

  5. @TechCrunch: Az egyik vezető technológiai hírportál Twitter fiókja. Friss technológiai hírek, újítások és startup információk találhatók itt.

  6. @Reuters: Az egyik legnagyobb nemzetközi hírügynökség hivatalos Twitter fiókja. Friss hírek, világpolitikai események és gazdasági információk találhatók itt.

  7. @funnyordie: Egy humoros tartalmakat megosztó oldal, ahol vicces videókat, képeket és vicceket találhatsz.

  8. @MuseumBot: Ez a Twitter bot minden órában posztol egy véletlenszerű képet egy világhírű múzeum gyűjteményéből.

  9. @NASA_Hubble: A Hubble űrteleszkóp hivatalos Twitter fiókja. Fantasztikus űrfotók, csillagászati ​​felfedezések és tudományos találhatsz itt.

  10. @sassybotbot: Egy humoros Twitter bot, amely véletlenszerűen generált sarkos és humoros tweeteket posztol.

Ezek csak néhány példa a sok érdekes Twitter oldal közül. Érdemes böngészni a különböző témájú fiókokat, hogy megtaláld azokat, akik a legjobban megfelelnek az érdeklődésnek.