Segíts magadon , hogy a jövőd több potenciálhoz jusson

Segíts magadon , hogy a jövőd több potenciálhoz jusson

 

Bár az önsegítés definíciója kissé változhat attól függően, hogy kit kérdezel, az önsegítés legjobb módjai ugyanazok. Az ebben a cikkben felsorolt tanácsok és technikák, betekintést nyújtanak a hatékony módszerekbe, amelyekkel fenntartható, kiszámított, önsegítő stratégiát alakíthatsz ki.

Te is megrekedtél? Nézz körül! Lehet, hogy ugyanazokba az útakadályokba ütközöl, mert továbbra is ugyanazt csinálod. A "komfortzónádon" belül maradni biztonságosnak és kényelmesnek tűnhet, de az elágazások elkerülése sok lehetőség elszalasztását is jelenti. Próbáld ki ezt az egyszerű tippet, hogy kiszélesítsd a biztonságos területedet: próbálj meg olyan emberekkel kapcsolatot teremteni, akiktől szívesen tanulnál.

Próbáld magad mindig pozitív színben feltüntetni. Bár nem szabad annyira aggódnod amiatt, hogy mit gondolnak rólad mások, ha reklámoznod kell magad, meg kell, hogy értsenek. Csak jól tedd meg, hogy önmagad légy, hogy ne fess hamis személyiséget az emberek számára, csak azért, hogy megszerezd a bizalmukat.

Próbálj meg 10 perces blokkokban dolgozni, hogy több munkát végezz. Igaz, hogy 10 perc nem egy örökkévalóság, és nem is olyan sok idő, hogy mindent el tudj végezni, de ha helyesen használod, nagyon sok mindent el tudsz végezni ebben a rövidben. Miután letelt ez az idő, tarts szünetet, és kezdd újra.

Igyekezz a lehető legjobban elkerülni az élénkítőszereket. A stimulánsok szó olyan dolgokat foglal magában, mint a kávé, az energiaitalok és még a nikotin is. Mindezek a dolgok közvetlenül befolyásolják az anyagcserét. Bár ez nem biztos, hogy mindig rossz dolog, de óvatosnak kell lenned. Ha negatív hangulatban találod magad, figyelj jobban a stimulánsok használatára.

Ismerd fel, hogy milyen kompromisszumokkal jár, ha igent mondasz az embereknek. Minden alkalommal, amikor igent mondasz egy dologra, ezzel - kimondatlanul is - sok más dologra mondasz nemet. Amikor időt szánsz egy dologra, akkor azt más tevékenységektől veszed el, amelyeket elvégezhettél volna. Válaszd azt, hogy igent mondasz a megfelelő célokra az életedben, és automatikusan nemet mondasz a kevésbé fontos dolgokra.

Kevés olyan erőteljes dolog van az életben, mint megtanítani egy másik embert olvasni, legyen az gyerek vagy felnőtt. Fontold meg, hogy önkéntesként dolgozz egy iskolában vagy hajléktalanszállón, mint segítő. Olyan készség elsajátítására adsz majd lehetőséget, amely szó szerint megváltoztathatja az ő világukat, valamint szeretteik világát.

Minden emberrel tisztelettel kell bánnod az életedben, függetlenül attól, hogy mit tehetnek a hasznodra, vagy hogy szerinted mekkora hatalmuk van. Az, ahogyan bánnak velük, többet mond rólad, mint róluk.

Tudni kell, amikor a személyes fejlődésről van szó, hogy ne várjunk eredményt egyik napról a másikra. Ez nagyon frusztráló lehet, de állítsd be magad a sikerre azzal, hogy csak kúszó tempóban vársz előrelépést. Ha túl sokat vársz magadtól túl hamar, akkor sokkal valószínűbb, hogy a fejlődés hiánya miatt feladod.

Ne félj a hibáktól. Ha tanulunk belőlük, a hibák a személyes fejlődés egyik leghasznosabb eszközei lehetnek. Ez nem azt jelenti, hogy próbálj meg hibázni, hanem azt, hogy ne hagyd, hogy a hibáktól való félelem visszatartson a céljaid elérésétől. Ha mégis hibázol, kezeld tanulási tapasztalatként, és egészítsd ki vele a tudásod enciklopédiáját.

A leghatékonyabb önsegítő folyamat az, amely szervezett és jól átgondolt. Az ebben a cikkben található tippek és tanácsok segítenek neked egy ilyen hatékony önsegítő folyamat kialakításában, ami arra sarkall, hogy kiteljesítsd a benned rejlő lehetőségeket. Ha követed a cikkben található tanácsokat, képessé teszed magad arra, hogy jelentősen pozitív irányba mozdítsd el az életedet.

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites

 

1. amazing sites

2. amazing sites

3. amazing sites

4. amazing sites

5. amazing sites

6. amazing sites

7. amazing sites

 amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites