Egyszerű videójáték tippek és tanácsok az új magas pontszámok beállításához

Egyszerű videójáték tippek és tanácsok az új magas pontszámok beállításához

 

Bár sok jó videojáték létezik, ugyanannyi rossz is van, amelyeknek nem kellene létezniük. Ezek a játékok bárkit súlyos vásárlói bűntudattl tölthetnek el. Van néhány figyelmeztető jel, amely segíthet elkerülni ezeket a rossz játékokat, mint például a következő játékcikkben található tanácsok.

Legyen tisztában az ESRB-besorolással. A filmekhez hasonlóan a videojátékok is rendelkeznek minősítésekkel. Ezek a besorolások tájékoztatnak arról, hogy milyen célközönségnek szánja a játékot, amellyel játszani készül. Ha kiskorúaknak vásárol videojátékokat, fontos, hogy megismerkedjen a minősítési és figyelmeztetési rendszerrel.

Fektessen be egy újratölthető akkumulátorba a vezeték nélküli játékvezérlőjéhez. Bármilyen vezérlőhöz vásárolhat újratölthető tápegységeket. Ha rendszeresen szándékozik videojátékokkal játszani, akkor egy kisebb vagyont fognak felemészteni a vezérlő működtetéséhez használt elemek. Egy újratölthető akkumulátor hosszú távon sok pénzt takaríthat meg.

Ha nehezen kezelhetőnek talál egy vezérlőrendszert, optimalizálja a játék beállításait. Az alapértelmezett vezérlési séma nem mindig felel meg mindenkinek. Vannak, akik jobban szeretik a világosabb képernyőt, az érzékenyebb vezérlést vagy akár a fordított elrendezést. Sok videojátékban ezeket a beállítások területén szabályozhatja.

Ha olcsó játékokat szeretne találni, fontolja meg az eBay meglátogatását. Számos régebbi címet találhat jelentős áron. Ha türelmes, akár egy rendszert is nagyszerű áron szerezhet. Győződjön meg róla; azonban nézze meg az eladó előéletét és értékeléseit,> mielőtt vásárolna tőlük. Olyan valakitől szeretne vásárolni, aki jó hírű.

Legyen óvatos, ha gyermekét online videojátékokkal engedi játszani, különösen az élő hanggal rendelkező játékokkal. Ezeken a csatornákon előfordulhat csúnya nyelvezet, valamint sok zaklató viselkedés. Ezekben a csevegőszobákban gyermekragadozók is lehetnek. Tudja, hogy gyermeke mit csinál, és az ő védelme érdekében ellenőrizze ezeket a csevegési alkalmakat.

Mielőtt gyermeke videojátékkal játszik, játsszon maga is a játékkal. Ne csak az ESRB-besorolásokra és mások szavára hagyatkozzon. Előfordulhat, hogy a játékban olyan tartalom van, amelynek valóban nem szeretné kitenni gyermekét, és ezt csak úgy tudja meg, ha előbb egy kicsit játszik vele.

Ha vannak videojáték-szabályai a családja számára, írja őket papírra, és akassza ki, hogy mindenki láthassa. A szabályok vizuális útmutatója sokkal nagyobb hatással van a viselkedésre, mint az egyszerűen kimondott, de soha le nem írt szabályok. Helyezd el őket egy jól látogatható helyen, például a hűtőszekrény ajtaján.

Ha játékos, akkor már tudja, hogy a videojáték elég drága hobbi lehet. Ha meg akarja vásárolni a legújabb és legjobb új játékot, az általában legalább 20.000 Ft-ba kerül. Mielőtt ennyi pénzt süllyesztene egy új játékba, végezze el a kutatást, és nézzen meg több véleményt az új játékról. Győződjön meg róla, hogy olyan játékról van szó, amely számtalan órányi szórakozást fog nyújtani Önnek, mielőtt megvásárolná.

A rossz videojátékok a játékkultúra csapása, de elkerülhetőek. Ha tudja, hogy mit kell keresnie, a rosszul elkészített videojátékok eltűnnek a süllyesztőben. A tanácsok világosan körvonalazzák, hogy mire kell figyelni a videojátékoknál, és hogyan kerülhetjük el a rossz játékokat.