Tudjon meg mindent, amit csak tudni kell az asztali számítógépekről most

Tudjon meg mindent, amit csak tudni kell az asztali számítógépekről most

 

Szeretne egy vadonatúj asztali számítógépet vásárolni? Ha a válasz igen, akkor valószínűleg azt fontolgatja, hogy mit engedhet meg magának a nehezen megkeresett pénzéből. Tekintettel az elérhető többféle árra és funkcióra, sok mindent meg kell tanulnia. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy értékes információkat szerezzen az asztali számítógépek piacáról.

Csatlakozzon egy számítógépekhez értő emberek online csoportjához. Ők segíthetnek megtalálni az igényeinek megfelelő asztali számítógépet. És mivel ők ismerik a számítógépeket, segíthetnek elkerülni azokat a márkákat, amelyek nem fognak jól szolgálni. Próbálj meg minél több információt magadba szívni, és olyan számítógépet kapsz, amelyre büszke lehetsz.

Nagyon ügyeljen arra, hogy minden új asztali számítógép megvásárlásakor ellenőrizze a szoftverek verzióit, hacsak nem akarja folyamatosan frissíteni, vagy teljesen lecserélni az operációs rendszert. Sok jó üzletet lehet kötni olyan asztali számítógépekkel, amelyek szinte elavult szoftvereket tartalmaznak, ami később megnehezítheti a használatot. Győződjön meg arról, hogy amit megvásárol, kompatibilis lesz online és más célokra is.

Amikor asztali számítógépet vásárol, ne csak a mai szükségleteire gondoljon, hanem a jövőbeli igényeire is. Valószínűleg több évig lesz meg ez az asztali számítógép, így ha azon gondolkodik, hogy fotózással vagy videómunkával fog foglalkozni, akkor olyan számítógépet szeretne vásárolni, amely a jövőbeni munkáját is elbírja. Ez nagyobb beruházás elölről, de megkíméli attól, hogy túl hamar vásároljon egy másik számítógépet a mostani vásárlás után.

A számítógép megrendelésekor próbálja meg testre szabni a vásárlást. Ha közvetlenül a gyártótól rendel, akkor az egyes komponenseket fel kell tudnia frissíteni. Például magasabb díjért több tárhelyet kell kapnia. Lehet, hogy egy kicsit többet fizetve más videokártyát is kaphat. Nézzen utána a különböző cégeknek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e ilyen lehetősége.

Az asztali számítógép vásárlásának egyik előnye a laptop helyett a szélesebb választék. Ha laptopot vásárol, akkor a gépbe épített képernyőre, billentyűzetre és trackpadre korlátozódik. Ha asztali számítógépet vásárol, kiválaszthatja a leginkább szükséges rendszert és perifériákat.

Bár az asztali számítógép iránti igényei kezdetben meglehetősen szerények lehetnek, fontos szem előtt tartani, hogy idővel bizonyos komponenseket frissíteni szeretne. Ezért feltétlenül ellenőrizze, hogy az új gépen bármi, amiről elképzelhető, hogy később frissíteni szeretné, valóban felfelé módosítható-e.

Ne felejtse el figyelembe venni a használt számítógépeket vásárláskor. Ezeket gyakran közvetlenül a jelenlegi tulajdonostól vásárolják meg, szemben a boltban történő vásárlással. Megtalálhatja őket az apróhirdetési oldalakon, és lopott áron lehet őket megvásárolni. Ha nincs szüksége a legújabb, legjobb gépre, ez egy megfizethető alternatíva.

Amikor számítógépes rendszert keres, tartsa szemmel, hogy milyen grafikus lapkakészlettel rendelkezik. Az olcsóbb rendszerek általában fedélzeti vagy integráltnak nevezett videokártyákkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy valójában az alaplap része. Sokkal jobb videóminőséget és játékélményt fogsz kapni egy dedikált videokártyától, amely egy foglalatba van illesztve.

Ha használtan vásárol, győződjön meg róla, hogy a számítógéphez mellékelték az összes telepített szoftver eredeti CD-jét, valamint az említett szoftverek aktiválásához szükséges kulcskódokat. Ha nem kapja meg ezeket a dolgokat, bajba kerülhet, ha valaha is formáznia kell a rendszert és újra kell telepítenie a programokat.

Új számítógép vásárlásakor vegye figyelembe, hogy a meghajtók merre mutatnak. Ha nem tudja őket teljesen kinyitni, mert egy monitor, fal vagy más akadály van az útjában, akkor a számítógép csak frusztrálni fogja. Ugyanez vonatkozik az usb- vagy fejhallgató-portokra, illetve a hálózati kapcsolóra is.
Az asztali számítógép megvásárlására a költségvetés figyelembevételével kerüljön sor. Mint minden nagyobb vásárlásnál, itt is rengeteg módja van annak, hogy jóval a pénzbeli komfortérzeted fölé kerülj. Ezért szükséged van egy meghatározott összeghatárra, amelyet nem fogsz túllépni. Ha egy számítógép valószínűleg túllépi ezt az összeget, sétáljon el. Rengeteg olyan lehetőség van, ami megfelel az Ön árának.

Mennyire hangos a számítógép? Ha a hálószobában szeretné tartani, ez nagyban befolyásolja, hogy melyik számítógépet vásárolja meg. Egy zajos vagy erősen megvilágított számítógép valóban hatással lehet az alvásra. Ha a hálószobájába szeretne számítógépet, válasszon sötét és csendeset.

Az asztali számítógép megvásárlása előtt végezzen auditot az életében lévő eszközökről. Az Ön eszközei valószínűleg jobban fognak működni bizonyos asztali gépfajtákkal, mint másokkal. Ha például van iPhone-ja és iPadje, egy Mac biztosan zökkenőmentesebben fog működni velük. Vegye ezt figyelembe, mielőtt döntést hoz.

Mérje ki teljesen a helyet, ahová az asztali számítógép kerül, mielőtt bármilyen vásárlási döntést hozna. Az asztali számítógépek nagyon sokféle méretben kaphatók. Ha nem vigyázol, előfordulhat, hogy olyan gépet választasz, amelyik nem felel meg a helyigényednek. Egy kis házi feladat előre segíthet elkerülni a későbbi problémákat.

Győződjön meg arról, hogy a számítógép könnyen frissíthető. A technológia folyamatosan fejlődik. Nem szeretné, ha lemaradna a technológiai porban, de az sem ideális, ha minden évben új számítógépet vásárol. Olyan számítógép beszerzése, amely könnyen frissíthető, okos döntés. Bármelyik számítógép frissíthető, de néhányat sokkal könnyebb és olcsóbb frissíteni, mint másokat.

A Mac és a PC közötti döntés során ne feledje, hogy mindkettő kiváló márka. Ha valami egyszerűen beállíthatót szeretne, vagy ha videofeldolgozásra vagy grafikai tervezésre van szüksége, a Mac nagyszerű. Ha könnyen frissítheti gépét, vagy a leggyakoribb szoftvereket szeretné futtatni, a PC a jobb választás.

Használja ki ezeket a hasznos tanácsokat, amikor legközelebb asztali számítógépet vásárol. Ha tudja, hogy milyen tulajdonságokra kell figyelnie az asztali számítógép kiválasztásakor, nagyobb magabiztosságot kap. Az asztali számítógépet sokan jelentős beruházásnak tekintik, és mivel a készülék valószínűleg többfunkciós lesz, fontos, hogy tájékozottan hozzon vásárlási döntést.

kiri, holland sajt, svéd húsgombóc , feta sajt lidl, habtejszín lidl, tökéletes sajttorta, bebo, aldi kecskesajt, tilsiter sajt

 

1. kiri

2. holland sajt

3. svéd húsgombóc

4. feta sajt lidl

5. habtejszín lidl

6. tökéletes sajttorta

7. bebo

8. aldi kecskesajt

9. tilsiter sajt

 

kiri, holland sajt, svéd húsgombóc , feta sajt lidl, habtejszín lidl, tökéletes sajttorta, bebo, aldi kecskesajt, tilsiter sajt