Vásároljon online, és megtapasztalja a titkokat

Vásároljon online, és megtapasztalja a titkokat

 

Minden apró megtakarítás sokat számít. Bár mindannyiunknak gondosan kell figyelnünk a pénzügyeinkre, ez nem jelenti azt, hogy a vásárlásnak teljesen el kell tűnnie. Az interneten keresztül valóban kedvezményesen vásárolhatod meg, amire szükséged van. Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg a nagyszerű online ajánlatokról.

Mielőtt elmegy vásárolni bármelyik online kiskereskedőhöz, keressen gyorsan promóciós kódokat. Sok nagy kiskereskedőnél gyakran futnak olyan akciók, amelyeket nem hirdetnek a honlapjukon. Ha gyorsan rákeres ezekre a kódokra, akkor a pénztárnál beillesztheti a kódot, és így pénzt takaríthat meg.

Soha ne próbáljon meg közvetlenül egy e-mailben küldött linkről vásárolni, kivéve, ha egy széles körben ismert és elismert webhelyről van szó, mint például az Amazon.com. Túl sok fogyasztót csapnak be átverésbe a megkérdőjelezhető e-mailekben található hiperhivatkozásokon keresztül. Látogasson el a levélben említett webhely URL-címére, ahelyett, hogy magára a linkre kattintana.

Ha online fog vásárolni, győződjön meg róla, hogy tisztában van az online használt hitelkártyák felelősségével. Sok hitelkártya rendelkezik beépített automatikus csalásmegelőzéssel, míg mások minimális díj ellenében kínálják azt. Nem szeretné, ha a kártyájával végrehajtott vásárlásokon fennakadna, ha a kártyaszámot ellopják.

Legyen tisztában a mobileszközzel történő online vásárlás veszélyeivel. Bár ez számos okból kényelmes, személyes adatait fokozottan ki van téve a lehallgatás veszélyének. A nyilvános wi-fi és a rövidített URL-címek sokkal könnyebben megkerülhetőek, mint az otthoni hagyományos számítástechnika, ezért a vásárlási fixet a legbiztonságosabb körülményekre tartogassa.

 

Ha online vásárol, mindig álljon meg, hogy elolvassa a termékértékeléseket. A többi vásárló véleménye az egyik legnagyobb értéket jelenti az Ön számára. Ezekből megtudhatja, hogy a ruhaméretek kicsire vagy nagyra sikerednek-e, vannak-e általános problémák egy termékkel, vagy ha az nem egészen az, amit a weboldal leír. Ha figyelembe veszi ezeket a véleményeket, akkor később nagy fejfájástól kímélheti meg magát.

 

Ha egy gyakori terméket vásárol, keressen több weboldal között, hogy megtalálja a legjobb árat. Ez sokkal egyszerűbb, mint a fizikai üzletekben történő árvásárlás, mivel az információ csak egy kattintásnyira van. Miután ezt többször is megtette, észre kell vennie a tendenciákat, hogy mely weboldalak kínálják a legjobb ajánlatokat...

Fordítson nagy figyelmet a választott szállítási módra. Hacsak nem vészhelyzetről van szó, és nem kell valamit egy-két napon belül megkapnia, a standard szállítás megfelelő. Nem kell sokat fizetnie a két- vagy háromnapos szállításért, ha négy-öt napon belül megkapja a rendelését.

Rengeteg olyan adathalász átverés létezik, amely úgy néz ki, mintha online áruházak lennének. Ezek a csalók általában úgy működnek, hogy e-maileket küldenek, amelyekben egy jó üzletet népszerűsítenek az ügyfeleknek egy, a hamis online áruházukhoz vezető linkkel együtt. A hitelkártyaadatokat ellopják, amint a hamis webhelyen vásárol egy terméket. Legyen óvatos, amikor e-mailekből származó linkeket követ.

Ha online szeretne vásárolni, érdeklődjön hitelkártya-társaságánál, hogy kínálnak-e egyszer használatos hitelkártyaszámokat. Ezek a kártyaszámok csak egyszer használhatók, és megvédik az "igazi" hitelkártyaszámot a lopástól. Ez a szolgáltatás a számlatulajdonosok számára szinte mindig ingyenes.

Győződjön meg róla, hogy a visszaküldési politika nagyon világos, ha online áruházakban vásárol. Sajnálni fogja, ha megvesz egy terméket, nem tetszik, vagy problémája van vele, és nem tudja visszaküldeni.

Az internet olyan, mint egy hatalmas bolt, tele minden lehetséges dologgal, amit csak el tudsz képzelni. Most, hogy ismeri az ebben a cikkben olvasott információkat, mindent sokkal olcsóbban szerezhet be. Használja ezeket a tippeket, hogy elkezdhessen olcsóbban vásárolni az interneten.