Nagyszerű ingatlanvásárlás

Nagyszerű ingatlanvásárlás

Több év telt el azóta, hogy kidurrant az ingatlanpiaci buborék, de nap mint nap újabb és újabb rossz hírekkel bombáznak bennünket az ingatlanpiacról. Amit talán nem tud, az az, hogy sokan ugyanazok az emberek, akik a végzetet és a komorságot kiabálják, azzal is elfoglaltak, hogy rengeteg pénzt keressenek az ingatlanokkal. Megvannak a titkai annak, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeres ingatlant vásároljanak ebben a gazdaságban. Most ön is fog!

Legyen reális az ingatlanvásárlási döntésben. Az ingatlantulajdonhoz kapcsolódó költségek messze túlmutatnak a jelzáloghitel fizetéseken. A jövedelmére gyakorolt ​​hatás kiszámításakor figyelembe kell vennie a biztosítást, az adókat és magát az otthon fenntartását. Ha tudja, hogy éves szinten mit engedhet meg magának, ennek megfelelően számolhatja be a pénzét.

Amikor új otthont vásárol, határozza meg, hogy mely szolgáltatások nem alkuképesek, és közölje ezt ingatlanügynökével. Ezzel elkerülheti, hogy olyan házakat nézzen, amelyeket esze ágában sincs megvenni, mert nem rendelkeznek az Ön által igényelt vagy kívánt tulajdonságokkal.

Ha új vásárlással egy időben próbálja eladni otthonát, további feszültségeket találhat, amelyek némi tervezéssel elkerülhetők. Előfordulhat, hogy az otthona eladható, mielőtt másikat vásárolna, ezért mindenképpen nézze meg a helyi rövid távú bérleti és tárolási lehetőségeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ha ez megtörténik, van lehetősége a rendelkezésére állni.

Tervezze meg a magánjelzálog biztosítás kifizetését, ha új lakásának előlege kevesebb, mint húsz százalék. A biztosítás költsége személyenként és helyenként változik, de az átlag havi 50-80 dollár. Előfordulhat, hogy ezt az összeget addig kell fizetnie, amíg az otthonában lévő tőke el nem éri a húsz százalékos küszöböt.

Amikor megvizsgálja, hogy készen áll-e lakásvásárlásra, tartsa szem előtt a rejtett költségeket. Bár megengedheti magának a jelzáloghitelt, lakástulajdonosként további költségei vannak. Ön lesz a saját tulajdonosa, így az otthoni javítások felelőssége Önt terheli. Győződjön meg arról, hogy a költségvetése fedezi a javításokat, mert meg fognak jönni.

Bérlemény vásárlásakor először mindenképpen tájékozódjon a helyi bérleti díjakról. Ha van elképzelése arról, hogy mennyiért bérelnek más ingatlanokat a környéken, segíthet a költségvetés meghatározásában. Jobb elképzelése lesz arról, hogy mit kínálhat a házon, és mennyit tud költségvetésbe állítani a fejlesztésekre.

Az egyik fontos tipp, ha ingatlanról van szó, ügyeljen arra, hogy részletes naplót vezessen mindenről, amit a folyamat során csinál. Ez vevőként vagy eladóként is fontos, mert segít abban, hogy ne csak tudja, milyen jól teljesíti a céljait, hanem jó eredményt ad arra az esetre is, ha bizonyításra van szüksége, ha előre nem látható körülmény adódik.

Kérje meg ingatlanközvetítőjét, hogy készítsen ellenőrzőlistát. Az ingatlanosoknak gyakran van egy lakásvásárlói ellenőrző listája, amely mindent tartalmaz, amit meg kell tennie vagy meg kell fontolnia a lakásvásárlás során, attól kezdve, hogy kitalálja, mit szeretne egy házból, egészen a jelzáloghitel véglegesítéséig. Ez az ellenőrző lap segít megbizonyosodni arról, hogy semmit sem hagynak figyelmen kívül.

Egy fontos tipp, amit érdemes megjegyezni ingatlanvásárláskor, hogy a hiteligénylés előtt próbálja meg a lehető legnagyobb mértékben növelni a hitelképességét. Ez azért fontos, mert a hitelpontszáma közvetlenül befolyásolja az A.P.R.-t, ami több ezer dollár megtakarítást vagy veszteséget eredményezhet. A jelentés hibáinak ellenőrzésétől kezdve egészen annak ellenőrzéséig, hogy egyetlen hitelkártyáján sem található magas egyenleg, bármi segíthet a pontszám növelésében.

Ne összpontosítson túl sokat a ház dekorációjára, amikor potenciális otthont keres. Az olyan dolgok, mint például a festékszínek, csekélyek, és az ingatlan megvásárlása után megváltoztathatók, ezért ne hagyja, hogy az ilyesmi megakadályozza a vásárlást.

Miután aláírta a lakásvásárlási szerződést, ne veszítse el a kapcsolatot ingatlanosával vagy hitelezőjével. A dolgok nem mindig mennek olyan simán, mint ahogyan azt eltervezték. A kapcsolattartás biztosítja, hogy azonnal értesüljön, ha valami elromlik a finanszírozásával vagy a lakásbiztosítási kötvényével.

Míg a legtöbb vásárló általában 10 százalékot tesz le a megvásárolni kívánt házakra, jobb ötlet, ha megpróbálja ennek kétszeresét. Így sokkal jobbak lesznek a jelzáloghitel feltételei, ami azt jelenti, hogy könnyebben követhető lesz.

Összefoglalva tehát a gazdaság rossz, és rengeteg kockázatos ingatlanvásárlási befektetés létezik. A titok abban rejlik, hogy a pelyva között válogatva megtalálhatja azokat az ingatlanokat, amelyek még mindig megérik a profitot. Most, hogy egy kicsit jobban megértette a piac valóságát, menjen előre, és vegye ki a saját darabját a tortából.