Minden, amit tudni akart az állás megszerzéséről

Minden, amit tudni akart az állás megszerzéséről

Lehet, hogy problémái voltak az állás megszerzésével, vagy csak most kezdi, és megijed. Ne féljen, ha néhány titka van, akkor képesnek kell lennie arra, hogy pillanatok alatt új állást szerezzen. Ez a cikk segít az új karrierben.

Feltétlenül frissítse önéletrajzát, ha munkát keres. Nem szeretné, ha egy érdeklődő vállalat nehezen érné el Önt. Ha nem tudnak azonnal kapcsolatba lépni Önnel, akkor mást keresnek a pozíció betöltésére.

Nagyszerű tipp minden munkához a tökéletes jelenlét. Amikor a vállalatok el akarják bocsátani a munkavállalókat, gyakran a részvételt nézik. Inkább nem fizetnek ellátást a meg nem jelenéseknek, így ők mennek el először. Azzal, hogy minden nap megjelenik, hosszú távon megvédi saját pénztárcáját.

Mielőtt interjúra indulna, találjon jó válaszokat erősségeire és gyengeségeire amellett, hogy mit hozhat egy vállalatnak. Ezek gyakori kérdések, amelyekre előre meg kell válaszolni, hogy ne értetlenkedjen, amikor négyszemközt kérdezik.

Ne mindig bízzon az interneten látható munkákban. Bár bizonyos webhelyek biztonságosak, más oldalakon, például a Criagslistben, sok csaló található, akik nemcsak hamis munkáltatók, hanem el akarják venni a pénzét. A legjobb módja az álláskeresésnek az, ha megkérdezi az embereket, akikben megbízhat, vagy ha elmegy az intézményekbe, hogy megkérdezze, felveszik-e a munkát.

Ne feledje, hogy az önéletrajza csak a rejtvény része. Mindig frissíteni és frissen nyomtatni kell. Ne feledje, hogy az önéletrajza nem elegendő az álláskereséshez. A munkaadók olyan embereket akarnak, akik tovább tudják fejleszteni az üzletet, és fejleszteni tudják azt. Mindig hangsúlyozza erősségeit.

Tegyen fel kérdéseket az interjú során. Bár nézegetheti ezt az interjút, amikor megtudja, akarják -e, hogy ott dolgozzon, Ön is irányít. Lehet, hogy nem akar velük dolgozni! Használja ezt az időt arra, hogy megkérdezze, milyen a vállalati kultúra, mi jár a fizetéssel és milyen előrelépési lehetőségek vannak.

Munka közben ne törődjön személyes dolgaival. A szünetidőt csak akkor használja, ha nem feltétlenül szükséges. Még ha a főnöke is lazán tartja ezt a szabályt, ne használja. Nagy tiszteletet szerez, ha megmutatja, hogy képes megfelelően kezelni az életét.

Készítsen "liftemelést" magáról. Ez egy 30-60 másodperces állítás, amelyet lifttel lehet eljuttatni, innen a név. Adjon meg információkat az életrajzáról és minden vonatkozó karrier teljesítményéről. Használja a nyilatkozatot telefonos interjúkon, vagy amikor megkérdezik, miért kell felvenni a munkára.

Ha ideges egy interjú miatt, gondolja másképp. Gondolj erre úgy, mint egy „tesztinterjúra”. Képzelje el, hogy már megkapta a munkát, vagy egyáltalán nem érdekli a munka. Ez azonnal ellazít, és abbahagyhatja az idegességet, és csak beszélgethet. Sokszor emiatt veszik fel.

Mindent összevetve, egy jó állás megszerzése nem pusztán az interjúra való megjelenést jelenti. Elkötelezettnek és szervezettnek kell lennie, és bármi is legyen, soha ne adja fel. Ha az egyik ajtó bezárul, kinyílik egy másik. Mindig emlékezzen erre. Használja az itt megosztott tanácsokat, és rövid időn belül új munkahelye lesz.