Minden, amit valaha is tudni akart az iPhone-ról

Minden, amit valaha is tudni akart az iPhone-ról

Az iPhone-ok manapság sok embernek segítettek a technika előnyére történő felhasználásában. A térképező szoftver használatától kezdve a bankszámla kivonatok nyomon követésén át a telefonon keresztül történő munkavégzésig az iphone napjainkban végtelenné tette a lehetőségeket az ügyfelek számára. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan segítettek az iphone-ok elképzelhetetlen technológiai fejlődéssé fejleszteni ezt a világot.

Ha véletlenül beáztatja iPhone készülékét, van remény! Először ne nyomja meg a bekapcsológombot; ez további károkat okozhat. Szárítsa meg a telefont, amennyire csak lehetséges, majd tegye egy tálba rizzsel. Hagyja legalább 12 órán át ülni. Ez elősegítheti a telefon kiszáradását, és lehetővé teszi az újbóli használatát.

Ha iPhone-ja lefagy, és úgy tűnik, hogy nem tudja működtetni, próbálja meg egyszerre összezúzni az otthoni és az alvó gombokat. Ezt követően kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez életre kelti készülékét, bár néhány percbe telik, mire az iPhone leáll, majd újra bekapcsol.

Ügyeljen arra, hogy törölje azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használ az üzenet képernyőn. Ez nagyon fontos, mert az idő múlásával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbak lesznek, csökkentve ezzel a telefonon rendelkezésre álló helyet. Ezt úgy teheti meg, hogy az üzenet szakaszába lép, és a teljes beszélgetést vagy annak egy részét törli a szerkesztési funkcióval.

Kapcsolja ki a leküldött értesítéseket az adatfelhasználás ellenőrzéséhez, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzéséhez. A push értesítések lehetővé teszik, hogy telefonja folyamatosan kapcsolatot tartson az e-mail szerverekkel és az internettel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy meg kell vizsgálnia az e-maileket, webhelyeket vagy más alkalmazásokat az új üzenetek és riasztások után, de drámai módon befolyásolja a telefon funkcióit és teljesítményét.

Ha iPhone-ja az iOS4 platformot használja, akkor azt tapasztalhatja, hogy egynél több alkalmazás futtatása drasztikusan lelassítja a telefon teljesítményét. Koppintson duplán a Kezdőlap gombra az összes jelenleg futó és felfüggesztett alkalmazás listájának megjelenítéséhez. Koppintson, majd tartsa lenyomva mindegyiket, amíg az egyes ikonok meginganak. Ezután a törlés gombbal bezárhatja a szükségtelen alkalmazásokat.

Itt van egy egyszerű tipp az iPhone-on történő gyorsabb üzenetküldéshez. Ha el akarja kerülni a szótár javaslatait, érintse meg a képernyőt bárhol, hogy figyelmen kívül hagyja azt. Nem kell megérintenie a szót követő apró "x" -t.

Szeretett volna már lejátszási listát készíteni, amikor éppen nincs a számítógépe mellett? Nos, most megnyithatja a zenei alkalmazást, és kattintson a "Lejátszási lista hozzáadása" gombra. Ezután nevet adhat neki. Ezt követően rákattinthat egyes dalokra, albumokra vagy előadókra, hogy felvegye őket az új lejátszási listára.

Ha iPhone-ja lefagyott, és az Alvás / Ébresztés gomb lenyomása nem működik, van egy másik lehetőség. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a Kezdőlap és az Alvás / Ébresztés gombot. Ezután megjelenik egy üzenet, amely azt kéri, hogy "Csúsztassa a kikapcsoláshoz". Folytassa és csak ezt tegye. Amikor újraindítja a telefont, rendben kell működnie!

Unja már, hogy a képernyő a legkisebb mozdulat esetén is fekvőről állóra vált? Kezdje úgy, hogy duplán megérinti a Kezdőlap gombot, hogy a legutóbb használt alkalmazások közül válogatást nyerjen. Nyomja meg a bal szélső gombot, amely egy nyíllal ellátott szürke ikon. Ezután üzenetet kap, amely megerősíti, hogy a telefon álló helyzetben van rögzítve.

A lehetőségek a valóságban végtelenek az iphone-oknál. Minden évben megjelenik egy új szoftver, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy a technológiát olyan módon használják, amiről soha nem is álmodtak. Csatlakozzon egy iphone birtoklásának tapasztalatához, és nézze meg, hogyan változtatja meg örökre a jobb életmód.