Jó tanács az otthoni fájdalommentes fejlesztéshez!

Jó tanács az otthoni fájdalommentes fejlesztéshez!

Feszültnek vagy frusztráltnak érzi magát, ha hazajön, amikor égetően javításra van szüksége. Ne csüggedjen, mert időben és költséghatékony módon javíthatja otthonát. Használja a cikk tippjeit, hogy átalakítsa szerény lakhelyét!

Javítsa ki a szivárgó csapot a házában. A szivárgásokból elpazarolt víz évente akár több száz gallont is eredményezhet, ami magasabb vízszámlát jelent Önnek, és feleslegesen pazarolja a természeti erőforrásokat. A szivárgás elhárítása ugyanolyan egyszerű lehet, mint az alátét cseréje, így nincs ok arra, hogy ne tegye ezt az egyszerű javítást otthonában.

Fesse az ajtókat friss réteg fehér festékkel, hogy takarja a mindennapi használat kopását. Egy idő után az ajtók  finom színt kapnak, így új kabát felvitele újszerűvé teheti az ajtókat, valamint fényt adhat a ház belsejének.

Ha a felakasztott képek vagy festmények lyukakat okoztak a falon, akkor használjon spacket és festéket annak kiküszöbölésére és a falak megjelenésének felfrissítésére. Menjen a helyi lakberendezési boltba, hogy megvásárolja azt. Ha a lyukak nem túl nagyok, akkor csak kis mennyiségű orsó kell. A kis lyukak csak egy bobby csap segítségével tölthetők ki. Amint a spack megszárad, simítsa át a lyukat valami merevséggel (például hitelkártyával), így a fal sima lesz. Adjon hozzá egy réteg festéket. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a falakon lévő lyukaktól.

A lakásfelújítási projektek egyik fontos szempontja a mérés. A projektek három elengedhetetlen mérőeszköze a mérőszalag, a vonalzó és a szint. A mérőszalag lehetővé teszi a tér és az esetlegesen használt alkatrészek méretének megismerését. A vonalzó lehetővé teszi az egyenesek mérését és létrehozását. A szint lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy felület sík, és nem hajlik vagy süllyed.

Csökkentse a nemkívánatos kártevők számát otthonában, vágja le az ablakokhoz közeli cserjéket és növényeket. Ezek a növények a rovarok és pókok nagyszerű otthona. Ha a házhoz és az ablakokhoz dörgölőznek, könnyen be tudnak mászni, hogy meleg, száraz helyet találjanak. Vágja le ezeket a bokrokat egy vagy több lábnyira a ház oldalától és az ablakok alól.

Javítsa konyhája kinézetét természetes kőből készült pulttal. A kőből készült munkalapok különböző mintákban és színekben kaphatók, és valószínűleg a legtartósabb felületek, amelyeket választhat. Födémekben értékesítve víz- és hőálló, ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Számos népszerű természetes kőből álló pult közül választhat, köztük márvány, pala, gránit és szappan. Bár általában meglehetősen drágák, megéri a befektetést, mivel nagyon sokáig tartanak, és hozzáadott értéket képviselnek a házhoz.

Amikor eldönti a következő lakásfelújítási projektjét, fontolja meg a frissítést egy luxus fürdőszobára. Adjon hozzá masszírozó fejű kádat vagy luxus zuhany kabint csúcstechnológiás zuhanyfejekkel. Használja a színt a nyugalom érzetének megteremtéséhez, és ne felejtsen el extra méretet választani, és minden díszítést, például plüss törülközőt. A TV-ben sok csodálatos tervezőműsor található, amelyek mesés ötleteket adnak Önnek.

Nincs olyan nagyszerű dolog, mint hazajutni egy nehéz nap után egy remekül kinéző házba. Használja ezeket a tippeket, és nagyon elégedett lesz az elért eredményekkel. Lehet, hogy egyszerre csak egyetlen kis projektet tud végrehajtani; azonban nem szabad feladni. Elkötelezettséggel és jól eltöltött idővel úton van álmai otthonába!